ul. Klasztorna 2
32-600 Oświęcim
Ania dołączyła do załogi kuchennej Itamae niespełna dwa lata temu. Swoje doświadczenie gastronomiczne zdobywała w Danii, gdzie ukończyła dwuletnią szkołę sushi i spędziła 6 lat pracując w zawodzie. W Itamae obecnie sprawuje funkcję sous chefa, dbając ramię w ramię z Kubą o codzienny nienaganny serwis restauracji oraz o różnorodność i nowinki w menu.
Do zespołu wniosła ogrom pozytywnej energii i sporo uśmiechu, a to wszystko za sprawą jej radosnego i szalonego usposobienia. W pracy cechują ją obowiązkowość, dokładność oraz skupienie, a także dbałość o każdy detal smakowy i estetyczny.
Ania to osoba o wielu talentach, która zaraża pozytywnym nastawieniem każdego, kto znajdzie się w jej otoczeniu. Uwielbia muzykę - przez 15 lat trenowała taniec, przede wszystkim latynoamerykański oraz hip-hop, jednak inne style również nie są jej obce. W wolnych chwilach spokój odnajduje ćwicząc jogę, a dla relaksu plecie makramowe cudeńka.